Terug naar Homepage Sacarest                     Sacarest  Evolutionair Centrum

 

 

Licht Voeding

 

 

We zijn gefascineerd door Licht Voeding en laten ons grotendeels voeden met Prana ofwel de energie van zonlicht. Boeiend genoeg is het niet nodig voedsel te eten en kun je rustig leven van Licht. Ook voor ons was dat in het begin een ongelofelijke omschakeling en nu zo logisch en vanzelf sprekend. Boeiend genoeg is het geloof in dat Licht Voeding mogelijk is, de eerste stap naar een wereld waar mensen van Prana kunnen leven en waar het milieu niet meer voor voedsel wordt beschadigd wat nu helaas op onze aarde op te grote schaal het geval is.

Veel mensen hebben het idee dat het bij Licht Voeding erom gaat jezelf of anderen min of meer te bewijzen dat je geen vast voedsel nodig hebt. Een spannend experiment of lichamelijke topprestatie of zoveelste piekervaring waar steeds meer mensen naar op zoek zijn. Maar dat is een misvatting. Het gaat erom je bewust te worden van het feit dat ieder van ons al voor minstens 80 % gevoed wordt door Prana of Lichtenergie en dat we slechts 20 % van onze energiebehoefte met vast voedsel bevredigen. Alles wat we hoeven te leren is hoe we die 80 % optimaal kunnen benutten en ons lichaam aansluiten op het kanaal van de Lichtenergie die van goddelijke oorsprong is. We worden dus eigenlijk door God gevoed! In de bijbel wordt gesproken over het hemelse manna. Dat dit grofstoffelijk voedsel is wat uit de hemel valt, is voor mij te simpel gedacht. Daarmee wordt zon verhaal ook snel afgedaan als wonder en dat zoiets niet meer kan of zal gebeuren. Ik denk dat met manna de Lichtenergie of goddelijke energie bedoelt wordt waar iedereen toegang toe heeft. Alleen wie vertelt je dat? De kerk zeker niet want die hebben er geen belang bij.

Ik vraag me weleens af hoe het komt dat er zo weinig bekend is over Licht Voeding. Maar als je kijkt hoeveel belangen, geld en werkgelegenheid er gemoeid zijn met de productie, bereiding, verwerking, verkoop van voedsel dan verbaast het me niet.

De licht energie die Licht Voeding ons geeft, is de meest duidelijke sensatie van het goddelijke, omdat ieder van ons het tastbaar aan den lijve zelf kn ondervinden.

Het is een hele gedachte sprong van als ik niet meer eet ga ik dood naar het besef dat, het goddelijke ons altijd al met een totale overgave rijkelijk genoeg heeft gevoed. Helaas durven velen onder ons dat nog niet te geloven.

De sleutel is om die stap te durven maken en in te durven gaan, tegen wat je er tot nu toe in alle opzichten over hebt mee gekregen.

Met het besef dat het voor de eerste mensen die voor Licht Voeding gaan, misschien wel extra lastig is, want er gaat een kracht uit van de etens schaduw en die met 5 % om te zetten is. Als namelijk n op de twintig mensen durven te geloven dat het goddelijke ons al genoeg voeding geeft, kunnen we ophouden met grofstoffelijk voedsel tot ons te nemen want dan gaat de rest van zelf mee en daarmee verdwijnt de angst om door de dood ingehaald te zullen worden als je niet meer zou eten.

Voor mij persoonlijk is er met Licht Voeding geen duidelijkere ervaring mogelijk van de goddelijke aanwezigheid, tastbaar te kunnen voelen. Geloven in de goddelijkheid is nu voor mij weten geworden.

Naast dat deze weg me nu al erg goed doet, fascineert het me ook. Want als Licht Voeding mogelijk is terwijl ik daar lang niets van wist, wat is er dan nog allemaal meer mogelijk voor ons? Zou the sky werkelijk the limit zijn ofwel onze mogelijkheden zijn misschien wel grenzeloos! Het geheim ligt volgens mij in het feit, wat durven we te geloven? Duizenden mensen sterven van de honger! Waarom? Misschien alleen omdat ze niet weten dat je ook zonder materie als voeding leven kunt. Zonder voeding, kan naar mijn gevoel niemand maar wat is voeding? Steeds meer merk ik dat voeding voor mij minder materie wordt en meer geestelijk of misschien wel goddelijk. Het lichaam heeft daadwerkelijk geen vast voedsel nodig, niks, zelfs geen drinken.

Er is een Duitse filmmaker die door het onderwerp zeer gefascineerd was en heeft er een prachtige en zeer boeiende film over gemaakt en het zal je genoeg boeien en daarom gaf ik je als je wil graag er een copy van. De film is in het duits maar er wordt ook veel engels gesproken met duits ondertiteld. Hoe is je duits, versta je het? Een aanrader en het levert vast boeiende gesprekken op. In deze film laten ze een aura foto zien van een Russische vrouw die al lang op licht voeding leeft. De aura is helemaal perfect zonder een plek waar het minder is of vervormd. De film maker was net als ik verrast. Een specialist in aurafotografie is perplex en heeft zon perfecte aura foto nog nooit gezien.

Nog een ding over lichtvoeding is dat we bezig zijn onze mooie planeet voor mensen onleefbaar te maken met ontbossen voor voedselproductie of leegvissen van de oceanen om nog maar te zwijgen over het gif dat we eten met de conserverings middelen. Sommigen zeggen dat we nog maar voor 40 jaar voldoende eten hebben voor de hele mensheid. Is lichtvoeding misschien wel straks onze enige mogelijkheid om onze planeet en onszelf te redden, wat denk jij?

Dan je interesse naar gezondheid en Licht Voeding, want volgens mij wordt je gezondheid echt bevorderd door lichtvoeding.

Het is natuurlijk algemeen bekend dat onze hedendaagse voeding niet echt bevorderlijk is voor onze gezondheid dus geeft Licht Voeding ons daar al in onze gezondheid een groot voordeel.

Een vriendin van ons die hier arts is, heeft hier in het ziekenhuis de diagnose A.L.S. gekregen en ervaart de eerste verschijnselen ervan. Ze gaat nu ook met ons over op licht voeding omdat ze gelooft net als ik daar heling te vinden.

Mijn intutie zegt me dat Licht Voeding me al veel gezondheid geeft en ik voel me er ook steeds beter bij. Nu afwachten wat de volgende foto van mn tumor over 4 maanden laat zien.

We zijn bezig om een week programma te presenteren wat je hier laat kennismaken met Licht Voeding, dus wordt vervolgt.